Een spandoek bedrukken in iedere gewenste afmeting, of materiaal.

Keuze uit:
– Spandoek Bisonyldoek (pvc)
– Spandoek Mesh (winddoorlatend)
– Spandoek  blockoutdoek (dubbelzijdig)
– Spandoek vlaggenstof.

Snelle levertijd, u maakt zelf de keuze tijdens uw bestelling. (leuze uit 5 tot 3 werkdagen levertijd)
Upload je eigen bestand of laat ons Gratis de opmaak verzorgen.
GEEN KOSTEN voor bestands controle!!
Wij hebben een 100% Gratis opmaakservice voor uw spandoek.

Spandoeken bedrukken

Wat houdt het in spandoeken bedrukken? Spandoeken kunnen wij bedrukken op 4 verschillende soorten materiaal, te weten: bisonyl doek, mesh doek, blockout doek en Textieldoek.

Wil jij met jouw bedrijf, vereniging of particulier opvallen?  Een spandoek bedrukken is hiervoor ideaal! Je kunt een spandoek laten bedrukken en bijvoorbeeld in een frame plaatsen aan de muur, hierdoor is het spandoek altijd mooi strak gespannen. Wij kunnen ieder gewenst formaat spandoek bedrukken!  Voor de confectie van de spandoeken kun je kiezen uit bijvoorbeeld omzomen met ringen maar een tunnel behoord ook tot de mogelijkheden.

Spandoekframe

Spandoek bedrukken

Hoe werkt het bedrukken van spandoeken?

Spandoeken bedrukken is een interessant proces. Wij bedrukken je spandoek met jouw afbeelding. Wij werken niet met een online designer maar maken je spandoek gratis op.
Onze opmaakservice maakt jouw ontwerp zoals jij het wil.
Je mag natuurlijk ook zelf je spandoek maken en een bestand aanleveren.
Dit bestand kun je gemakkelijk bij je bestelling uploaden in diverse formaten. Natuurlijk kun je onze specialisten bellen met vragen over afloop e.d. Bestanden worden door ons altijd grondig gecontroleerd, dit doen wij gratis omdat wij niet willen dat je een spandoek ontvangt die niet naar je zin is. Je ontvangt altijd van ons een proefdruk voor akkoord, voordat je spandoek in productie gaat.

Welke verschillende soorten spandoek bedrukkingen zijn er?

Spandoeken worden bedrukt met een grootformaat printer met eco solvent of uv inkten. Er zijn diverse materialen die wij als spandoek bedrukken.

Bijvoorbeeld:

– Spandoek Bisonyldoek (pvc)

– Spandoek Mesh (winddoorlatend)

– Spandoek  blockoutdoek (dubbelzijdig)

– Spandoek vlaggenstof.

Door onze jarenlange ervaring in het produceren van professionele doeken, kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen.

Al deze materialen hebben hun specifieke voordelen. Een spandoek bedrukken wij met UV- of Eco Solvent inkt.
Lees onze blog over materiaalkeuze, om te weten welk materiaal in uw geval het beste is.

Waarom zou iemand een spandoek bedrukken?

Een spandoek bedrukken kun je voor diverse activiteiten laten doen. Bijvoorbeeld als sponsordoek langs een sportveld, of als verkoopdoek van je huis.

Ook worden onze spandoeken veel gebruikt bij jubilea en verjaardagen. Wij maken ook speciale spandoeken als je geslaagd bent.

Wilt u uw bedrijfsgegevens, logo, project, boodschap, evenement of actie optimaal onder de aandacht brengen met behulp van spandoeken? Schakel dan Sign and More in. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 013-7850599, of stuur een e-mail naar info@signandmore.nl. Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen en wij nemen direct contact met je op.  U heeft de spandoekspecialist gevonden! 

Wat voor alternatieve zijn er naast een spandoek bedrukken?

Een alternatief voor een spandoek bedrukken is bijvoorbeeld forex of full color folie bedrukken. Dit is echter wel minder flexibel dan dat je een spandoek laat bedrukken. Je kunt ook in plaats van een spandoek te laten bedrukken kiezen voor een bedrukt HPL bord, deze borden worden vooral gebruikt langs sportvelden, of op plaatsen waar het hangen van een spandoek niet zo handig is. Een spandoek wordt meestal buiten gebruikt, wil je binnen een mooi bedrukt doek hebben dan kunt je het beste kiezen voor een textielframe met peesdoek, dit heeft een chiquere uitstraling dan een spandoek.