Mastvlaggen

Hieronder vindt u onze mastvlaggen. Bent u op zoek naar een andere vlag? Kijk dan ook eens naar ons assortiment Baniervlaggen en Beachvlaggen.
Onze mastvlaggen worden in Nederland geproduceerd van 117 gr/m² glanspolyester en worden gezoomd, dubbel gestikt, voorzien van touwtje en lusje of D-ringen.
Mastvlaggen worden vooral gebruikt aan vlaggenmasten of vlaggenstokken. Voor de beste kwaliteit en de scherpste prijzen bent u bij ons aan het juiste adres. Zelfs voor één vlag!

Wat zijn mastvlaggen?

Mastvlaggen zijn vlaggen die aan een vlaggenmast of vlaggenstok kunnen worden gemonteerd. Een mastvlag van 150 bij 100 wordt vooral gebruikt aan een vlaggenstok aan de gevel, grotere mastvlaggen gaan meestal in vlaggenmasten. Bij een mast van 7 tot 8 meter hoog is het prachtig om een mastvlag van 300x200cm te gebruiken. Hiermee val je zeker op een positieve manier op. Wij maken je mastvlag gratis op zodat je altijd een goed en scherp beeld hebt, dus hier heb je geen omkijken naar.

Als je het ontwerp hebt goedgekeurd dan gaan wij de vlag produceren en confectioneren, dit duurt meestal 5 werkdagen. Wij kunnen natuurlijk je mastvlag sneller leveren als je dat wenst.

Mastvlaggen bedrukken, hoe werkt dat?

Mastvlaggen bedrukken gaat dmv een grootformaat printer en grote rollen vlaggenstof, de printer druk het ontwerp scherp in de vlaggenstof. Hierna worden de vlaggen op de juiste afmeting gesneden en gaan dan door na de confectie om hier gestikt te worden volgens jouw wensen.

Mastvlaggen worden meestal digitaal bedrukt een andere methode is zeefdrukken. Het zeefdrukken van mastvlaggen gebeurt vooral bij een grotere oplages.

Het voordeel van zeefdruk is dat het goedkoper is bij heel grote aantallen en mastvlaggen met maar een paar kleuren.

Een groot voordeel van digitaal druk van je mastvlag is dat je elke gewenste afbeelding kunt gebruiken en het is makkelijker om een goed druktechnisch bestand te produceren. Bij zeefdruk werk je mat kleurlagen, wat qua ontwerp lastiger is.

Wat zijn de voordelen van mastvlaggen bedrukken?

Het voordeel om je mastvlag bij Sign and More te laten bedrukken is dat wij altijd zorgen voor een goed resultaat. Hoe doen we dat? Wij controleren je druktechnisch bestand op resolutie, afmeting en opmaak, is hier iets mis dan hoort je dat van ons. Zelf geen druktechnisch bestand? Geen probleem wij maken dit samen met je. Via de mail geef je aan ons door wat je in gedachte hebt wat op de mastvlag gedrukt moet worden. Wij gaan een digitale drukproef voor je maken en leggen deze ter goedkeuring aan je voor. Pas na goedkeuring nemen wij de vlag in productie. Zo garanderen wij een perfect kwaliteit mastvlag.

Hoeveel kost mastvlaggen bedrukken?

De kosten van het bedrukken van een mastvlag zijn afhankelijk van de afmeting. Wij berekenen de m² van de vlag, hierin zit ook het bedrukken en de confectie van de mastvlag doorberekend.

Mastvlaggen bedrukken bij een grote oplage is goedkoper dat de digitale druk methode. Bij een grote oplage drukken wij je vlaggen in zeefdruk, dit geeft een mooi beeld alleen het nadeel is dat elke extra kleur je vlag weer duurder maakt. Dit komt omdat er voor iedere kleur een zeef wordt gemaakt waardoor de inkt in de vlag wordt gerakeld. In onze shop zie je direct wat een mastvlag kost. Heb je grotere aantallen neem dan contact met ons op voor jouw scherpe prijs.

Wat is een mastvlag?

Mastvlaggen, zijn de aloude vlaggen, zoals we die al generaties, met of zonder vaandel, laten wapperen op feestelijke momenten. Een mastvlag wordt gehesen in een vlaggenmast of vlaggenstok, de vlaggenmast zorgt ervoor dat de vlag stevig in de grond staat.

Mastvlaggen zijn het visitekaartje van uw onderneming!

Laat die commerciële boodschap wapperen op een vlag en bereik niet alleen de beoogde doelgroep maar fleur ook meteen het aanzicht van het bedrijf op. Een vlag is een effectief en betaalbaar communicatiehulpmiddel een vlag valt extra op omdat een vlag altijd in beweging is. Vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn daardoor breed inzetbaar.

Sign and More heeft een breed scala aan vlaggen in het assortiment. Aan de hand van gebruik of bevestigingsmogelijkheden maak je een keuze uit de vele verschillende soorten vlaggen. Maar goed, wilt je jouw vlag echt op hoge hoogte laten wapperen, dan kun je het best kiezen voor een mastvlag.

Mastvlaggen bedrukken

Wilt u opvallen met uw bedrijf? Dan is een vlag een effectieve manier in het verhogen van de naamsbekendheid
Sign and More is gespecialiseerd in het produceren en bedrukken van vlaggen, banieren, beachvlaggen, zowel als digitaaldruk of voor grotere oplagen zeefdruk.

Regio Tilburg

Sign and More is gevestigd in Tilburg. U kunt uw mastvlaggen en baniervlaggen ook bij ons op komen halen. Zo bespaart u op verzendkosten. Dus bent u op zoek naar vlaggen of baniervlaggen in de regio Tilburg? Kies dan voor Sign and More.