Val ook op met een bouwhekdoek

Al jaren wordt door diverse sectoren gebruik gemaakt van bouwhekdoeken om reclame te maken op een hekwerk. Het bekendste hekwerk is van Heras hekwerken, vandaar de naam Herasdoeken of Heras bouwdoeken. Niet alleen aannemers, renovatie- en bouwbedrijven, makelaars, architecten, maken gebruik van deze vorm van reclame maar ook steeds meer evenementenbureau’s, sportclubs, festivals, steden en gemeenten maken steeds meer gebruik van hekwerkdoeken voor het overbrengen van informatie. Met een bouwhekdoek schermt u dus niet alleen een bouwterrein of andere omgeving af het is tevens een geschikte manier om het doek te voorzien van een reclameboodschap of bedrijfslogo. Kies ervoor om uw bouwhekdoek dubbelzijdig te laten bedrukken, hierdoor ontvangt u nog meer exposure. U zult gegarandeerd opvallen met een bouwhekdoek. Daarnaast zijn bouwhekdoeken ook handig op evenementen als bewegwijzering naar bijvoorbeeld toiletten of EHBO post.

Tevens is het ook mogelijk om een reclameboodschap op een dranghekdoek / werfdoek te plaatsen. Dranghekken zijn vaak lelijk een saai, door een dranghekdoek hieraan te bevestigen valt u niet alleen op met uw bedrijf, maar bent u direct van die saaie dranghekken af.

Bouwhekdoek gemaakt van kwaliteitsmateriaal

Onze bouwhekdoeken zijn leverbaar in twee verschillende materialen, namelijk Bisonyl (PVC) en Mesh. Het voordeel van Mesh materiaal is dat het wind doorlatend is, daardoor is het gewicht van het doek aanzienlijk lager. Door de geweven constructie die voorzien is van fijne gaatjes kan de wind er makkelijk doorheen. Om de bouwhekdoeken een mooie uitstraling te geven worden ze bij Sign and More gedrukt in full colour.

Onze bouwhekdoeken zijn zo gemaakt dat ze snel en gemakkelijk te bevestigen zijn aan een bouwhek. De doeken zijn voorzien van ringen aan de zijkant waardoor ze gemakkelijk te bevestigen zijn aan het bouwhek.

Steigerdoeken in iedere gewenste afmeting, speciale confectie mogelijk.

Steigers worden veelal afgeschermd met blanco steigerdoek, dat is jammer. U heeft namelijk een bedrukt steigerdoek voor bijna dezelfde prijs, en dit is dan uw visitekaartje. Wij hebben een steigerdoek geplaatst bij de renovatie van het Muiderslot. Dit steigerdoek is speciaal op maat geproduceerd en de poort en uitgangen zijn toegepast zodat de bezoekers gewoon naar binnen konden. Kortom een steigerdoek heeft zeker een toegevoegde waarde.

Bouwhekdoeken / Steigerdoeken Tilburg

Val ook op met een bouwhekdoek of steigerdoek van Sign and More uit Tilburg. Te bestellen in vrijwel alle maten. Bovendien kunnen wij u helpen met de opmaak!