Val ook op met een bouwhekdoek

Al jaren wordt door diverse sectoren gebruik gemaakt van bouwhekdoeken om reclame te maken op een hekwerk. Het bekendste hekwerk is van Heras hekwerken, vandaar de naam Herasdoeken of Heras bouwdoeken. Niet alleen aannemers, renovatie- en bouwbedrijven, makelaars, architecten, maken gebruik van deze vorm van reclame maar ook steeds meer evenementenbureau’s, sportclubs, festivals, steden en gemeenten maken steeds meer gebruik van hekwerkdoeken voor het overbrengen van informatie. Met een bouwhekdoek schermt u dus niet alleen een bouwterrein of andere omgeving af het is tevens een geschikte manier om het doek te voorzien van een reclameboodschap of bedrijfslogo. Kies ervoor om uw bouwhekdoek dubbelzijdig te laten bedrukken, hierdoor ontvangt u nog meer exposure. U zult gegarandeerd opvallen met een bouwhekdoek. Daarnaast zijn bouwhekdoeken ook handig op evenementen als bewegwijzering naar bijvoorbeeld toiletten of EHBO post.

Tevens is het ook mogelijk om een reclameboodschap op een dranghekdoek / werfdoek te plaatsen. Dranghekken zijn vaak lelijk een saai, door een dranghekdoek hieraan te bevestigen valt u niet alleen op met uw bedrijf, maar bent u direct van die saaie dranghekken af.

Bouwhekdoek gemaakt van kwaliteitsmateriaal

Onze bouwhekdoeken zijn leverbaar in twee verschillende materialen, namelijk Bisonyl (PVC) en Mesh. Het voordeel van Mesh materiaal is dat het wind doorlatend is, daardoor is het gewicht van het doek aanzienlijk lager. Door de geweven constructie die voorzien is van fijne gaatjes kan de wind er makkelijk doorheen. Om de bouwhekdoeken een mooie uitstraling te geven worden ze bij Sign and More gedrukt in full colour.

Onze bouwhekdoeken zijn zo gemaakt dat ze snel en gemakkelijk te bevestigen zijn aan een bouwhek. De doeken zijn voorzien van ringen aan de zijkant waardoor ze gemakkelijk te bevestigen zijn aan het bouwhek.

Wat zijn bouwhekdoeken?

Bouwhek doeken zijn spadoeken die op de afmeting van een bouwhek worden gemaakt. Hierdoor passen de bouwhekdoeken perfect op een bouwhek en kun je de boodschap goed zichtbaar maken.

Een bouwplaats kun je fleurig aankleden door bouwhekdoeken te gebruiken, hierdoor kijk je niet tegen een saai hekwerk aan maar tegen een mooie afbeelding of boodschap. Met een bouwhekdoek kunt u ook het bouwproject aankondigen met bijvoorbeeld een mooie visual.

Wat is de functie van een bouwhekdoek?

De functie van een bouwhekdoek is om bijvoorbeeld je woningen van een bouwproject te verkopen. Maar bouwhekdoeken worden ook veel gebruikt bij evenementen om het terrein af te schermen. De bouwhekdoeken worden bedrukt met jouw tekst of afbeelding. Bij evenement worden de doeken vaak in één kleur bedrukt zodat je een egale wand krijgt. Bouwhekdoeken worden niet alleen op een bouwplaats gebruikt maar ook bij festiviteiten.

Je kunt bij ons ook één bouwhekdoek bestellen, wij maken het druktechnische bestand gratis voor je op zodat je altijd een duidelijk en mooi bouwhekdoek hebt. Bouwheldoeken trekken altijd de aandacht van passanten.

Wat zijn de voordelen van een bouwhekdoek?

Een bouwhekdoek is een doek die je aan een bouwhek vast kunt maken zodat er bij een evenement of op een bouwplaats zichtbaarheid gecreëerd wordt. Door een bouwhekdoek te gebruiken bereik je heel snel een groot publiek met relatief goedkope reclame. Op een bouwhekdoek kun je laten zien wat er precies gebouwd wordt of reclame maken voor je voor je evenement of bedrijf.

Wat kost een bouwhekdoek?

De kosten van een bouwhekdoek zijn afhankelijk van de afmeting hoe groter de afmeting hoe duurder het doek. Wij produceren uw bouwhekdoek in iedere gewenste afmeting tot zelfs 5 meter naadloos. Als extra service maken wij uw bouwhekdoek gratis op, u stuurt uw idee en wij produceren hiervan een perfect doek. Je ontvangt natuurlijk altijd eerst een drukproef voordat het doek in productie gaat. Als u meerdere bouwhekdoeken wilt bestellen neem dan gerust contact met ons op wij maken dan een vrijblijvende offerte met een zeer scherpe prijs hoe groter de oplage hoe kleiner de prijs.

Waar kan ik bouwhekdoeken bestellen?

Je bestelt je bouwhekdoeken gemakkelijk in onze webshop. Je kunt kiezen voor een standaard maat maar natuurlijk kun je ook een eigen afmeting bestellen. Het bestellen via de webshop werkt snel en simpel je geeft zelf je afmeting in upload je afbeelding en klaar is kees wij doen de rest. Is het bestand niet goed? Dan nemen wij contact met je op. Je ontvangt altijd eerst een drukproef op ware grootte, na akkoord gaat je bouwhekdoek in productie en heb je het enkele dagen later in huis.

Bouwhekdoeken bestellen

Bij Sign and More produceren wij alle bouwhekdoeken zelf waardoor je verzekerd bent van de scherpste prijs bouwhekdoek. Heb je hulp nodig bij het bestanden aanleveren of online ontwerpen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Voor extra informatie kunt je uiteraard altijd bellen of mailen naar info@signandmore.nl

Zijn er alternatieven producten ipv een bouwhekdoek die ik beter kan bestellen?

Een alternatief voor een bouwhekdoek is om een doek te laten maken van frontlit bisonyl, het nadeel hiervan is dat er geen wind doorheen kan en er behoorlijke krachten op het bouwhek komt te staan vandaar dat bouwhekdoeken meestal altijd van meshdoek geproduceerd worden, hier kan gemakkelijk de wind doorheen waardoor de bouwhekken netjes blijven staan. Heb je toevallig andere ideeën voor een bouwhekdoek neem gerust contact met ons op wij kunnen u adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is. Sign and More ontzorgen is ons motto

Steigerdoeken in iedere gewenste afmeting, speciale confectie mogelijk.

Steigers worden veelal afgeschermd met blanco steigerdoek, dat is jammer. U heeft namelijk een bedrukt steigerdoek voor bijna dezelfde prijs, en dit is dan uw visitekaartje. Wij hebben een steigerdoek geplaatst bij de renovatie van het Muiderslot. Dit steigerdoek is speciaal op maat geproduceerd en de poort en uitgangen zijn toegepast zodat de bezoekers gewoon naar binnen konden. Kortom een steigerdoek heeft zeker een toegevoegde waarde.

Bouwhekdoeken / Steigerdoeken Tilburg

Val ook op met een bouwhekdoek of steigerdoek van Sign and More uit Tilburg. Te bestellen in vrijwel alle maten. Bovendien kunnen wij u helpen met de opmaak!

Werfdoeken

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te promoten op de bouwplaats? Dan zijn werfdoeken de perfecte oplossing! Werfdoeken zijn grote doeken die worden bevestigd aan de bouwhekken of steigers rondom een bouwterrein om de aandacht te trekken van voorbijgangers en potentiële klanten.

Onze werfdoeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden en langdurig gebruik. Ze kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo, naam en contactgegevens, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw bedrijf te promoten en uw merkbekendheid te vergroten.

Onze werfdoeken zijn ook zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. U kunt ze gebruiken om uw nieuwe projecten aan te kondigen, om speciale aanbiedingen te promoten, om veiligheidsinstructies te communiceren en nog veel meer.

Bovendien zijn onze werfdoeken zeer betaalbaar en gemakkelijk te bestellen. We bieden een breed scala aan maten en ontwerpen om aan al uw behoeften te voldoen. Onze ervaren ontwerpers helpen u graag bij het maken van het perfecte ontwerp voor uw bedrijf.

Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw werfdoeken en begin met het promoten van uw bedrijf op de bouwplaats en daarbuiten!