Baniervlaggen

Mastvlag

Mastvlaggen

Beachvlaggen

Thema Baniervlaggen

Thema Beachvlaggen

Speciale vlaggen

Vlaggen

Welkom bij Sign and More, dé bestemming voor hoogwaardige vlaggen van topkwaliteit! Of je nu op zoek bent naar nationale vlaggen, feestvlaggen, sportvlaggen of aangepaste vlaggen, wij hebben een uitgebreide selectie om aan al je vlaggenbehoeften te voldoen.

Waarom Kiezen Voor Onze Vlaggen?

Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze vlaggen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen om lang mee te gaan, ongeacht de weersomstandigheden.
Brede Selectie: Van trots tonen met nationale vlaggen tot feestelijke decoratie met themavlaggen, we hebben een vlag voor elke gelegenheid.
Aangepaste Vlaggen: Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen gepersonaliseerde vlag .
Snelle Levering: Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om je vlaggen te ontvangen. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare levering.

Onze Vlagcategorieën:

Baniervlaggen: Hoogformaatvlaggen in diverse afmetingen.
Mastvlaggen: Onze mastvlaggen zijn in iedere gewenste afmeting te bestellen en zelfs per 1 stuk.
Beachvlaggen: Perfect voor je evenement of om voor je winkel te plaatsen.
Speciale vlaggen: Maak unieke vlaggen voor bedrijven, evenementen of persoonlijk gebruik.

Waarom Vlaggen Belangrijk Zijn:

Vlaggen zijn meer dan alleen doeken met kleuren; ze zijn een symbool van identiteit, trots en viering. Of je nu een nationale feestdag viert, je favoriete sportteam aanmoedigt, of gewoon je erf wilt versieren, onze vlaggen helpen je de juiste sfeer te creëren.

Bestel Nu!

Blader door onze uitgebreide collectie vlaggen en vind de perfecte vlag voor jouw behoeften. Bij Sign and More staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop.
Bestel vandaag nog en laat je vlag met trots wapperen!

Vlaggen zijn een krachtig hulpmiddel voor elk bedrijf of organisatie om hun merk te promoten en hun boodschap te communiceren. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot internationaal merk vertegenwoordigt, het hebben van een gepersonaliseerde vlag kan je helpen opvallen in een menigte en je naamsbekendheid vergroten.

Een van de belangrijkste voordelen van het bestellen van vlaggen is de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken. Je kunt je logo, bedrijfsnaam of elke gewenste afbeelding op de vlag laten drukken. Dit betekent dat je volledige controle hebt over hoe je bedrijf wordt gepresenteerd en hoe je merk wordt herkend. Dit is vooral handig als je een nieuwe speler bent in een markt of als je je wilt onderscheiden van je concurrenten.

Vlaggen zijn ook een geweldige manier om je boodschap te communiceren. Of je nu een evenement organiseert, een politieke campagne voert of een verkoop bevordert, een gepersonaliseerde vlag is een uitstekende manier om je boodschap over te brengen. Mensen zijn visuele wezens en een vlag kan de aandacht trekken en mensen aanmoedigen om je boodschap te lezen en te onthouden.

Een ander voordeel van het bestellen van vlaggen is hun duurzaamheid. Moderne vlaggen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de vlaggen die vervagen, scheuren of breken tijdens een evenement of in de buitenlucht. Je kunt erop vertrouwen dat je vlaggen er professioneel uitzien en je merk vertegenwoordigen zoals het hoort.

Bovendien zijn vlaggen zeer veelzijdig en kunnen ze worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Van reclame voor een bedrijf tot het ondersteunen van een sportteam, vlaggen kunnen worden gebruikt op een manier die past bij jouw behoeften. Ze zijn ook zeer draagbaar en kunnen gemakkelijk worden opgezet en opgeborgen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op evenementen en beurzen.

In conclusie, het bestellen van vlaggen is een slimme investering voor elk bedrijf of organisatie die zichzelf wil promoten en hun boodschap wil communiceren. Met de mogelijkheid om je eigen ontwerp te maken, de duurzaamheid en de veelzijdigheid van vlaggen, kun je erop vertrouwen dat je vlaggen je bedrijf of organisatie professioneel vertegenwoordigen en helpen om je naamsbekend

Uw vlaggen totaalleverancier, van uw mastvlaggen, baniervlaggen, beachvlaggen en landenvlaggen. Selecteer één van de categorieën hieronder om verder te gaan. Wij kunnen ook de montage voor de vlag / vlaggen verzorgen! Informeer naar onze mogelijkheden, of kijk op vlag vervang service.

Bestel direct jouw vlag, klik hieronder om de vlag van uw keuze.

Een baniervlag, beachvlag of vlaggen bedrukken met uw tekst of afbeelding!

Bedrijven en particulieren kunnen hier tegen zeer scherpe prijzen vlaggen, banieren en beachvlaggen laten maken. Voor particulieren kan een van onze vlaggen leuk zijn voor diverse gelegenheden. Maak bijvoorbeeld een vlag voor een vrijgezellenfeest, omdat uw partner 50 jaar heeft bereikt, of voor speciale feestdagen. Voor bedrijven zijn deze vlaggen een ideaal presentatiemedium, om net dat beetje aandacht te trekken. De baniervlaggen kunnen een vaste plek krijgen naast de weg om uw bedrijf goed zichtbaar te maken. De beachvlaggen met voet zijn wat mobieler en kunt u op verschillende locaties plaatsen. Alle vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u de juiste uitstraling kunt creëeren. We drukken geregeld vlaggen voor bedrijven in de meeste uiteenlopende sectoren, die graag een extra presentatiemedium hebben voor het presenteren van hun bedrijfsnaam of logo.

Jarenlange ervaring met vlaggen bedrukken

Sign and more heeft al jaren lang ervaring met vlaggen bedrukken en het ontwerp van dit soort vlaggen en andere reclameproducties. Dat is ook exact de reden dat de ontwikkeling van uw vlag bij ons in goede handen is. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom helpen wij u graag met de opmaak van uw ontwerpbestand, en dat doen wij kosteloos! Ook kunnen wij ons voorstellen dat u misschien niet weet welke vlag, of welke drukmethode in uw geval het beste is. Daarom willen we nog even benadrukken dat u gerust vrijblijvend contact met ons kunt opnemen om de vlag naar uw wensen samen te stellen!

10 tips over vlaggen met opdruk: Wat als je reclamevlaggen of promotievlaggen gaat kopen?

Ben je op zoek naar vlaggen met opdruk om te gebruiken als promotie van een evenement of gewoon voor je pand? Dan is de keuze reuze! Even googelen en je vind tal van aanbieders.

Het soort bedrukte vlaggen is bijna net zo groot en wordt gepresenteerd onder vele namen: vlaggen, mastvlaggen, banieren, beachvlaggen of beachflags, vaandels, gevelvlaggen, promotievlaggen, reclamevlaggen, vlaggen met opdruk of logo of huisstijlvlaggen.

Goed, het gaat dus om een stuk licht textiel bedrukt met jouw eigen opdruk in een bepaalde vorm die kan wapperen of gewoon stil omlaag kan hangen. Oké, handige bevestigingspunten om aan vlaggenmast, masthouder of gevel te hangen zijn ook nodig. De rest is marketing.

Bij Sign and More zijn we daar snel klaar mee. Wij leveren gewoon vlaggen met de opdruk die jij wil in de vorm die jij wil. Toch krijgen we vaak vragen over reclamevragen die we graag hier al beantwoorden. Heb jij nog ander vragen, stel hem dan hieronder. We komen er dan snel op terug

Waarom promoten met vlaggen?

Al sinds de vroege middeleeuwen worden vlaggen gebruikt om overwinning, rijkdom, feest, trots, eigenaarschap en status uit te dragen.

Zo was een vlag vaak het eerste beeld dat een vijand te zien kreeg voordat ze verslagen werden. Zelfs nu nog worden er vlaggetjes gewisseld voorafgaand aan een grote voetbalwedstrijd. Bij overwinningen worden volop vlaggen gebruikt, zoals bij een kampioenschap of een politiek succes. Belangwekkende herdenkingen worden ruimschoots voorzien van vlaggen en voornaam bezoek wordt verwelkomt met een vertrouwde vlag.

Niet gek dus dat een vlag door de eeuwen bij iedereen de aandacht trekt. Je kunt er gewoon niet omheen en het vangt je aandacht. Daarom is een vlag anno nu nog steeds een erg effectief middel om de bekendheid van jouw plannen en jouw omzet te vergroten.

Veel ondernemers weten dit al. Daarom zie je ook vaak vlaggen bij evenementen, buitenshows, occasionshows, festivals, bij bedrijfsgebouwen langs doorgaande wegen en op locaties die anders nooit gevonden zouden worden. Met de juiste vlag is aandacht een zekerheid en voor passanten een potentiële kans op een (commercieel) feestje.

Waar moet je op letten bij promotie met vlaggen?
Is de vlag zichtbaar van grote (of juist korte) afstand?

Het is jammer als vlaggen alleen effect hebben op bezoekers die er al zijn. Staat er niet net een grote boom in beeld? Was het beter geweest om de overzijde van de weg te kiezen? Hangt de vlag niet te laag voor veraf of juist te hoog voor de voetgangers op straat? Is het wel duidelijk dat de vlag bij jouw bedrijf of evenement hoort? Lijkt jouw vlag niet te veel op die van de buren en maak je onbedoeld reclame voor hem?

Is de boodschap op de vlag zichtbaar?

Net als bij reclameborden en spandoeken, is het belangrijk om een duidelijke afbeelding of boodschap op de vlag te plaatsen die zichtbaar is vanaf de locatie van de passant. In veel gevallen bestel je een vlag en krijg je precies terug wat je hebt aangeleverd. Weet jij veel! Laat je adviseren door de leverancier en vraag aan hem wat het beste is voor jouw vlaggen. Laat je niet afschepen met een zwak verhaal. Hij zou immers de specialist moeten zijn.

Is de vlag gericht naar de passant?

Waar komen de bezoekers of voorbijgangers vandaan én waar komt de wind vandaan. De mastkant en de windrichting bepalen of een boodschap of logo op de vlag zichtbaar is. Komen bezoekers van twee kanten even veel? Kies dan voor de helft van de vlaggen met een tegenovergestelde mastkant.

Is er op de vlag locatie voldoende wind?

Het lijkt zo simpel, maar toch. Waait het wel? Om een vlag in het zicht te hebben, moet er voldoende wind zijn. Anders hangt de vlag immers stijf langs de vlaggenmast naar beneden. Zware, kwalitatief sterke materialen, kunnen een vlag zwaar maken. Enkele meters verderop, voorbij de gevel, staat wellicht meer wind. Misschien kan er met een hogere mast meer bereikt worden. Is er helemaal geen wind, kies dan voor een banier.

Past de vlag bij je uitstraling of je beoogde doel?

Stevige hoge masten met grote rustige vlaggen geven een andere uitstraling dan een rij van kleinere repeterende masten met felgekleurde vlaggen. Hoge banieren aan koperen of roestvrijstalen banieruithouders geven een gedegen bijna sierlijke uitstraling aan een gevel, terwijl een rijtje beachvlaggen staat voor ‘festival’ en ‘hier is het nu te doen’ ‘STOP!’

Hoe lang wordt er gewapperd?

Is de vlag voor de promotie van een tijdelijke evenement? Wordt er gebruik gemaakt van bestaande masten? Moeten de vlaggen fulltime blijven hangen? Iedere vraag leidt tot een andere keuze.

Bij een tijdelijk evenement kunnen bestaande masten heel handig (tijdelijk) worden voorzien van nieuwe of andere vlaggen. Zijn er geen bestaande masten, zoals bij een popup-activiteit of tijdelijke locatie, kies dan voor die verplaatsbare beachvlaggen. Hiervoor zijn legio mogelijkheden om ze te plaatsen op of in de grond.

Hoe lang gaat een reclamevlag mee?

Blijft de vlag permanent hangen, weet dan dat een vlag niet het eeuwige leven heeft. Sterker nog, afhankelijk van de locatie kan een vlag zelfs erg snel slijten. En om een bekend spreekwoord maar eens om te draaien: Een gerafelde vlag op een mooie schuit is toch geen gezicht én zeker geen reclame.

Kan ik ook een abonnement afsluiten en altijd mooie vlaggen in de mast hebben?

Wil je niet steeds zelf die vlaggen vervangen? Dan is het mogelijk om een vlaggen-abonnement af te sluiten, met een op jouw situatie afgestemd servicepakket.
Neem hiervoor contact met ons op en wij komen met een mooi voorstel, Info@signandmore.nl

Wat is een mastvlag?

Mastvlaggen, zijn de aloude vlaggen, zoals we die al generaties, met of zonder vaandel, laten wapperen op feestelijke momenten. Een mastvlag wordt gehesen in een vlaggenmast of vlaggenstok, de vlaggenmast zorgt ervoor dat de vlag stevig in de grond staat.

Mastvlaggen zijn het visitekaartje van uw onderneming!

Laat die commerciële boodschap wapperen op een vlag en bereik niet alleen de beoogde doelgroep maar fleur ook meteen het aanzicht van het bedrijf op. Een vlag is een effectief en betaalbaar communicatiehulpmiddel een vlag valt extra op omdat een vlag altijd in beweging is. Vlaggen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn daardoor breed inzetbaar.

Sign and More heeft een breed scala aan vlaggen in het assortiment. Aan de hand van gebruik of bevestigingsmogelijkheden maak je een keuze uit de vele verschillende soorten vlaggen. Maar goed, wilt je jouw vlag echt op hoge hoogte laten wapperen, dan kun je het best kiezen voor een mastvlag.

Wat is een banier?

Of, wat is een baniervlag? Van oudsher is een baniervlag een ander naam voor een vlag. Tegenwoordig wordt de naam gebruikt om onderscheid aan te geven ten opzichte van andere vlaggen. Nu zijn banieren of baniervlaggen hoge of staande vlaggen die ook in de luwte van de wind in het volle zicht hangen zonder slap tegen de mast te hangen.

Op locaties waar het windstil is, heeft een vlag normaal geen effect. Dan kun je natuurlijk op een kunstmatige manier zorgen voor bewegende lucht en wapperende vlaggen. Je kunt ook de vlag een kwart slag draaien. De vlaggenmast zit dan aan de bovenzijde en de vlag is geheel in het zicht. “Tja, maar dan krijg ik een stijve nek als ik de afbeelding correct wil zien”, hoor ik je denken. Inderdaad, daarom zijn er dus banieren.

Wat is een beachvlag?

Wat is een Beachvlag? Eigenlijk is het een beachflag of.. strandvlag, maar wij hebben daar in Nederland gewoon een mooie mix van gemaakt. Deze eigentijdse vlag is een perfecte promotie-uiting om op locatie jouw dienst, evenement of product te promoten. De beachvlag, strandvlag of beachflag is relatief goedkoop en heel gemakkelijk overal inzetbaar.

Beachvlaggen zijn mooie lichtgewicht vlaggen die je overal kunt plaatsen. De vlaggen geven elk evenement of marketingactie een geweldige uitstraling. Sign and More levert hoogwaardige kwaliteit beachvlaggen met snelle levertijd van 3 werkdagen. Wij bieden de beachvlaggen aan voor een scherpe prijs Nederland en Vlaanderen.

Beachflag, breed inzetbaar

Het voordeel van een beachflag is dat de toepassingen eindeloos zijn. Niet alleen grote ondernemingen maken gebruik van beachvlaggen, ook de kleinere ondernemingen zoals winkeliers kunnen met beachvlaggen op een goedkope manier reclame maken. Wij geven u enkele ideeën op welke manier u een beachflag kunt gebruiken:

Tijdens een beurs. Een beachflag is gemaakt van lichtgewicht materiaal, waardoor het eenvoudig te verplaatsen en te vervoeren is.

Tijdens een evenement. De beachflag heeft een fleurige en opvallende uitstraling, voorbijgangers zullen eerder een blik werpen op uw beachvlag, dan wanneer er bijvoorbeeld ergens een poster hangt. Bedruk uw bedrijfsnaam of logo in full-colour op de beachflag en uw naamsbekendheid zal zeker stijgen.

Het promoten van uw winkel. U kunt potentiële klanten aantrekken door een beachflag voor uw winkel te plaatsen. De beachflags zijn stevig en bestand tegen harde wind en andere weersomstandigheden. Daarnaast kunt u een beachflag extra verzwaren door te kiezen voor een kruisvoet met waterzak, hierdoor voorkomt u dat uw beachflag omwaait. Daarnaast bieden wij ook een parasolvoet met wielen aan, hierdoor kunt u gemakkelijk de beachflag verplaatsen.

Wat is een gevelvlag of kioskvlag?

Gevelvlaggen of kioskvlaggen worden veel geplaatst aan gevels van winkels aan een maststok onder een hoek van 45 graden. De vlaggen zijn naar wens driehoekig of recht en meestal onder dezelfde hoek van 45 graden aan de mast bevestigd. Hierdoor hangt het vlagdeel met de promotie-uiting recht naar beneden. Deze vlaggen zijn niet altijd van vlaggenstof, maar vaak ook van kunststof. Veel winkelketens zijn er aan te herkennen.

Hoe kleurvast is de opdruk van een reclamevlag?

De opdruk op de reclamevlaggen van Sign and More gaat net zo lang mee als de vlag zelf. De gebruikte techniek, zorg voor een heldere en kwalitatief betrouwbare opdruk.

Wat doe je met een vlag als het niet waait?

Tja, een vlag die niet wappert oogt over het algemeen een beetje treurig. Wil je de vlag uithangen op een plek waar weinig of geen wind staat, kies dan voor banieren of beachbanieren. Door de banieruithouder is jouw reclame-uiting, logo of merk duidelijk en continu zichtbaar.

Vlaggen kopen in Tilburg

Sign and More is gevestigd in Tilburg. U kunt uw vlaggen ook bij ons op komen halen. Zo bespaart u op verzendkosten. Dus bent u op zoek naar vlaggen en mastvlaggen in de regio Tilburg? Vlaggen bedrukken, kies dan voor Sign and More

Sign and More uit Tilburg is de vlaggenspecialist van Nederland en Belgie.

Vlaggen levering

Wij kunnen u vlaggen, mastvlag en baniervlag zeer snel leveren. Een spoedopdracht kan in 1 dag worden geproduceerd. Neem voor een spoedopdracht van vlaggen altijd contact met ons op.

Vlaggen laten bedrukken

Waarom zou je vlaggen laten bedrukken? Sign and more heeft al jarenlang ervaring met vlaggen bedrukken en het ontwerp van dit soort vlaggen en andere reclameproducties. Dat is ook exact de reden waarom dat de ontwikkeling van je vlag bij ons in goede handen is. Service staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom helpen wij je graag met de opmaak van uw ontwerpbestand, en dat doen wij kosteloos! Ook kunnen wij ons voorstellen dat u misschien niet weet welke vlag, of welke drukmethode in uw geval het beste is. Daarom willen we nog even benadrukken dat u gerust vrijblijvend contact met ons kunt opnemen om de vlag naar uw wensen samen te stellen!

vlaggen laten bedrukken

Vlaggen laten bedrukken van A tot Z

Vlaggen laten bedrukken, hoe werkt het precies? Laten we beginnen met het belangrijkste: Allereerst bekijkt je wat voor vlag je nodig hebt. Een mastvlag wordt meestal gebruikt aan een vlaggenstok of vlaggenmast. Voor een baniervlag heeft de mast een speciale banieruithouder nodig, het voordeel hiervan is dat de vlag altijd netjes recht hangt wind of geen wind. Een beachvlag wordt meestal gebruikt voor reclamedoeleinden. Het vlaggendoek, wij werken graag met 3-draads glanspolyester 117 grs/m², of polymesh. Polymesh is een vlaggenstof waar kleine gaatjes inzitten zodat de wind er goed doorheen kan waaien, hierdoor gaat deze vlag langer mee. Op deze materialen drukken wij jouw afbeelding. De afwerking en het formaat van de vlag kiest u zelf eenvoudig in onze webshop.  Mail of bel ons gerust, dan bespreken we de mogelijkheden!

Uit welke vlaggen kan ik kiezen om te laten bedrukken?

Wil jij vlagen laten bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse vlaggen, namelijk mastvlaggen, baniervlaggen, kioskvlaggen en beachvlaggen.

Als deze vlaggen zijn leverbaar in de afmeting die jij wenst.

  • Waar moet je op letten bij promotie met vlaggen?
  • Is de vlag zichtbaar van grote (of juist korte) afstand?

Het is jammer als vlaggen alleen effect hebben op bezoekers die er al zijn.

  • Staat er niet net een grote boom in beeld? Was het beter geweest om de overzijde van de weg te kiezen?
  • Hangt de vlag niet te laag voor veraf of juist te hoog voor de voetgangers op straat?
  • Is het wel duidelijk dat de vlag bij jouw bedrijf of evenement hoort?
  • Lijkt jouw vlag niet te veel op die van de buren en maak je onbedoeld reclame voor hem?

Ik wil mijn vlag laten bedrukken, maar welke designs kan ik erop plaatsen?

Je kunt je vlaggen laten bedrukken met vele verschillende kleuren en designs. Je kunt je design rechtstreeks uploaden in onze shop. Maar wij begrijpen ook dat dit niet je core business is en daarom maken wij het druktechnisch ontwerp voor je vlag gratis op.

Onze vlaggen worden geproduceerd van 117 grs/m² glanspolyester en worden full color digitaal bedrukt. Een ander mogelijkheid is de vlaggen te produceren in zeefdruk, dit is alleen interessant bij een grotere oplage. Wij kunnen je hierin adviseren.

Standaard verkopen wij ook vlaggen met een vast design, enkele voorbeelden hiervan zijn: Sale, uitverkoop en Occasions. Bij deze vlaggen heb je zelf de keuze uit de confectie, letterkleur en achtergrondkleur. Deze themavlaggen zijn te kop als gevelvlag, baniervlag en beachvlag.

Hoe kan je de bedrukte vlag gebruiken?

Je hebt jouw vlag laten bedrukken, wat nu? Al sinds de vroege middeleeuwen worden vlaggen gebruikt om overwinning, rijkdom, feest, trots, eigenaarschap en status uit te dragen.

Zo was een vlag vaak het eerste beeld dat een vijand te zien kreeg voordat ze verslagen werden. Zelfs nu nog worden er vlaggetjes gewisseld voorafgaand aan een grote voetbalwedstrijd. Bij overwinningen worden volop vlaggen gebruikt, zoals bij een kampioenschap of een politiek succes. Belangwekkende herdenkingen worden ruimschoots voorzien van vlaggen en voornaam bezoek wordt verwelkomd met een vertrouwde vlag.

Niet gek dus dat een vlag door de eeuwen bij iedereen de aandacht trekt. Je kunt er gewoon niet omheen en het vangt je aandacht. Daarom is een vlag anno nu nog steeds een erg effectief middel om de bekendheid van jouw plannen en jouw omzet te vergroten.