Textielframes en Peesdoeken

Zoek je een gemakkelijk te monteren en te verwisselen displaydoek voor expo’s, beurzen en andere evenementen? Of wil je je winkel, bedrijf, kantoor of huiskamer sfeer geven met exclusieve decoratie? Dan is een peesframe met een bedrukt peesdoek van Sign and More een uitstekende aankoop. Wij staan bekend om onze korte levertijden, zodat je het doek snel in huis hebt. Alles is eenvoudig te regelen via de website: van het selecteren van het materiaal tot het uploaden van de opdruk. Onze peesdoeken zijn beschikbaar in diverse formaten. Bij het online invullen van de gewenste afmeting is de prijs meteen duidelijk. En ook aan het eind van het bestelproces kom je geen verborgen kosten tegen. Zo weet je bij het aanschaffen van een peesdoek voor textielframe via Sign and More altijd precies waar je aan toe bent.

Textielframe voor snelle bevestiging

Een belangrijk voordeel van een peesdoek is dat je het eenvoudig kan verwisselen. Deze eigenschap maakt een textielframe geschikt voor uiteenlopende display- en reclame-uitingen. De doeken worden geleverd met een rondom aangebrachte platte siliconenpees van 14 mm dik en 3 mm breed. Voor de bevestiging is het frame aan alle zijden voorzien van een uitsparing, waarin je de pees kunt vastklemmen. Om het peesdoek in het textielframe te plaatsen heb je geen gereedschap nodig, je druk met je  duim het doek in een handomdraai in het frame. Het resultaat is een strak gespannen reclamedoek met een duidelijk zichtbare afbeelding en een goed leesbare boodschap. Overigens kan je het monteren van textielframe ook overlaten aan Sign and More. Onze servicemedewerkers komen op locatie uw in Nederland en Vlaanderen.

Textielframe met peesdoek

Standaard bieden we je twee soorten wandframes aan.
Een frame van 19mm en 27mm. Beide diktes worden aangeboden in de kleuren mat zilver, wit en mat zwart.
Alle textielframes leveren we compleet met doek en alle benodigde montage materialen.
Indien gewenst kunt u ook alleen een peesdoek bestellen. In het wandframe profiel kan je zelf gaten boren om het frame vervolgens aan de muur te monteren. Bij de vrijstaande frames komen natuurlijk bijpassende voeten.
Vrijstaande frames zijn in de meeste gevallen maatwerk, neem hiervoor contact met ons op.
Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u van het juiste vrijstaande textielframe.

Textielframe Montage

Wij kunnen voor u ook de montage van uw textielframe verzorgen.
Wij monteren door heel Nederland en Vlaanderen.
Informeer naar de mogelijkheden. info@signandmore.nl

Verschillende peesdoek materialen

Voor een textielframe met peesdoek kun je kiezen uit 6 peesdoek materialen:

Dekostof / ecodisplay

Ook dit materiaal is B1 gecertificeerd en kan dus ook op elke gewenste plek worden toegepast.
Dekostof/ecodisplay is een matte, soepele stof met een hoge resolutie print.
Dit maakt het materiaal geschikt voor veel indoortoepassingen:

Samba lighttex 195grs/m² (voor ledframes)

Samba Lightex is een polyester wat vanachter kan worden belicht, zodat onze toch al krachtige, heldere printkleuren extra geaccentueerd worden. Voornamelijk gebruikt voor Textielframes,  lichtbakken, display systemen, banners, inflatables en tenten. Samba Lightex is kreukvrij, waterafstotend en rafelt niet.

Universal Lightex

Universal Lightex is een polyester wat vanachter kan worden belicht.
Het wordt voornamelijk gebruikt voor Textielframes, lichtbakken, display systemen, banners, inflatables en tenten. Universal Lightex scheurt niet en is waterafstotend.

Theater / blackback 290g/m²

Blackback Textiel is een enkelzijdig blackout textiel van polyester met een katoenlook en zwarte achterzijde.
Het is 100% PVC vrij. De toepassingen worden vooral gebruikt in de standbouw.
Blackback Textiel is een ideaal materiaal voor blackout toepassingen met een luxe uitstraling.

Universal Tentex

Universal Tentex is een textiel gemaakt 100% polyester en is volledig PVC vrij.
Het is te gebruiken voor veel toepassingen zoals display systemen, banners, tenten, parasols, sierkussens, zitzakken en nog veel meer.
Universal Tentex is brandwerend, waterafstotend en slijtvast, en het rafelt niet.

Spinakerdoek

Spinakerdoek is een kreukvrij, translucent, sterk textiel. Het wordt voornamelijk gebruikt voor banners, inflatables, skydancers en voor decoratieve doeleinden. Met spinaker kan er bijvoorbeeld een ruimtelijk effect gecreëerd worden in combinatie met bijvoorbeeld een Eco Display doek.

Satijn

Satijn is een hoog glanzende polyester en is geschikt voor diverse indoor toepassingen zoals banieren, frames en spandoeken.

Neem hier een kijkje, de meestvoorkomende peesdoeken en frames zijn hier te bestellen. zit uw frame of peesdoek er niet bij! neem dan contact met ons op via de mail of bel 013-7850599