Signandmore.nl biedt zes verschillende soorten banners:

  1. Bisonyl (PVC) Banners,
  2. Mesh (winddoorlatende) banners,
  3. Blockout Banners,
  4. Canvas Banners,
  5. Dekodoek Banners
  6. Vlaggenstof Banners.

Al deze banners kunnen online besteld worden. Hieronder vertellen we je meer over de verschillende soorten banners.

 

Over Bisonyl Banners

Bisonyl banners worden geprint op hoge kwaliteit 510 gram/m² vinyl. Het banner materiaal is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bisonyl Banners zijn digitaal gedrukt en kunnen maximaal 50x5meter zijn zonder naden.  Grotere afmetingen worden aan elkaar geseald. Bisonyl Banners worden omgezoomd en volgens wens voorzien van ringen om de 25 of 50cm. Op speciaal verzoek kunnen de ringen ook anders geplaatst worden. De moeglijkheid bestaat ook om het Bisonyl doek te laten schoonsnijden. Bisonyl banners kunnen met tekst, foto’s en afbeeldingen bedrukt worden.

Over Mesh Banners

Mesh Banners zijn digitaal gedrukt in full colour op 260 gram/m² vinyl. Het materiaal heeft doorkruiste vezels die het mogelijk maakt om lucht en wind door te laten. U kunt  een beetje door het materiaal heen kijken, maar u kunt nog steeds de gedrukte afbeelding zien. Dit materiaal wordt buiten gebruikt op winderige locaties. Mesh banners kan maximaal 50x5meter zijn zonder naden. worden omgezoomd en volgens wens voorzien van ringen om de 25 of 50cm. Op speciaal verzoek kunnen de ringen ook anders geplaatst worden. De moeglijkheid bestaat ook om het Mesh doek te laten schoonsnijden. Mesh banners kunnen met tekst, foto’s en afbeeldingen bedrukt worden.. Ze worden vaak gebruikt rond sportvelden en als doeken in open stukken land.

Over Blockout Banners

Blockout Banners  worden digitaal gedrukt. Dit materiaal heeft een donkere tussenlaag waardoor het aan beide zijdes is te bedrukken. Dit materiaal wordt vaak gebruiktAls spandoek in winkelstraten waar de reclameboodschap aan 2 kanten te zien moet zijn. Blockoutdoek wordt voorzien van ringen om de 25 of 50cm.

Over Canvas Banners

Canvas banners worden voornamelijk binnen gebruikt. Ze hebben een structuur die lijkt op een stramien. Ze worden vaak gebruikt voor high-end displays en achtergronden. Canvas banners kunnen geprint worden tot 2 x 1 meter. Canvas banners kunnen full-color worden bedrukt. Canvas banners kunnen geleverd worden als doek maar ook gespannen op een houten frame waardoor deze meteen te gebruiken is.

Over Dekodoek Banners

Dekodoek Banners zijn indoor banners en zijn gemaakt van stof die een hogere look and feel hebben dan Bisonyl banners. Dekodoek banners worden vooral gebruikt in bannersystemen zoals een roll-up banner of een x-banner. Dekodoek wordt full-color beprint d.m.v. digitaaldruk.

Over Vlaggenstof Banners

Vlaggenstof Banners  zijn gemaakt van vlaggenstof. Vlaggenstof banners worden gedrukt met een  sublimatie printproces. Dit betekent dat de inkt door het weefsel gaat in plaats van bovenop het weefsel. Dit maakt de kleuren helder en levendig.  De Vlaggenstof banner wordt omgezoomd en aan de zijkanten voorzien van verstevigingsband met D haken voor de bevestiging van uw banner.