Je product retourneren

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Neem eerst even contact met ons op.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U maakt gebruik van het herroepingsrecht door het geven van een retouropdracht via een van onze medewerkers (mail of telefoon).

Retouradres

Sign and More
J.F. Vlekkeweg 10-08
5026RJ Tilburg

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

– Het artikel compleet is;
– Niet geopend is;
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking.

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet uw eventuele betaalverplichting. U zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is in onze administratie een tegoed ontstaan dan storten wij dit direct terug. Het bedrag staat binnen enkele dagen, doch uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour op uw rekening. Als u de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald.

Op al het drukwerk dat door door Sign and More wordt geproduceerd voor haar klanten is het herroepingsrecht uitgesloten.
Drukwerk valt namelijk onder maatwerk.
Het is daarom niet mogelijk om goederen die reeds besteld zijn of goederen die al geleverd zijn te retourneren.

Bedrijfskleding kan niet worden geretourneerd, deze wordt speciaal bij de leverancier besteld. Het passen van bedrijfskleding kan bij ons gebeuren op de vestiging Tilburg.
Op niet juist uitgevoerde producties is dit niet van toepassing. Op dat moment kunt u bij ons reclameren.