Betaalmogelijkheden

1. iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Op werkdagen voor 17:00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
  • Betalen met iDEAL is bij Sign and More altijd volledig gratis.

2. Creditcard

Bij Sign and More zijn creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog.

3. PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Met behulp van een PayPal account kun je gemakkelijk en veilig met jouw PayPal account betalen. Als je betaalt met PayPal brengen wij een toeslag van 3% van het aankoopbedrag in rekening.

4. Sofort Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland. Je kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Betalen via SOFORT is volledig gratis.

5. Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Sign and More overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

Sign and More
IBAN: NL19RABO0159996945

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.