Baniervlaggen bestel je direct online.

Baniervlaggen worden uitgevoerd met een tunnel aan de bovenzijde tbv de uithouder.
Zelfs als het niet waait blijft uw baniervlag keurig recht hangen zodat uw uiting goed te zien is. Wij bedrukken de baniervlaggen met uw logo of tekst.
Onze vlaggen worden geproduceerd op brandvertragend 117 grams glanspolyester vlaggendoek. Heeft u vragen mail ons op. info@signandmore.nl

Uw eigen afmeting baniervlag bestellen?

Het is bij ons mogelijk om elke afmeting baniervlag te bestellen. U geeft eenvoudig de afmetingen van de baniervlag in en ziet meteen onze prijs. Heeft u andere wensen m.b.t. bijvoorbeeld de confectie neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden info@signandmore.nl. De baniervlag is een mooie statische vlag, maar is zeker niet de enige vlag die u kunt gebruiken. We beschikken over een uitgebreide collectie vlaggen. Wellicht bent u ook op zoek naar mastvlaggen of Beachvlaggen?

Wat is een banier?

Van oudsher is een baniervlag een ander naam voor een vlag. Tegenwoordig wordt de naam gebruikt om onderscheid aan te geven ten opzichte van andere vlaggen. Nu zijn banieren of baniervlaggen hoge of staande vlaggen die ook in de luwte van de wind in het volle zicht hangen zonder slap tegen de mast te hangen.

Op locaties waar het windstil is, heeft een vlag normaal geen effect. Dan kun je natuurlijk op een kunstmatige manier zorgen voor bewegende lucht en wapperende vlaggen. Je kunt ook de vlag een kwart slag draaien. De vlaggenmast zit dan aan de bovenzijde en de vlag is geheel in het zicht. “Tja, maar dan krijg ik een stijve nek als ik de afbeelding correct wil zien”, hoor ik je denken. Inderdaad, daarom zijn er dus banieren.

Baniervlaggen bedrukken

Wij bedrukken de baniervlaggen snel en voordelig. Via onze webshop bestelt u gemakkelijk. Wij verzorgen de opmaak  gratis voor u.
Een ijzersterke balans tussen kwaliteit en prijs, daar staan wij voor. Door onze productie zo efficient mogelijk in te richten kunnen wij baniervlaggen tegen een scherpe prijs produceren zonder in te leveren op kwaliteit. Wil je advies voordat je een bestelling plaats? Wij snappen dat aanleveren van een ontwerp of het kiezen van de juiste uitvoering soms lastig kan zijn. Wij staan dan ook klaar om je te helpen met al je vragen omtrent het bestellen van baniervlaggen.

Regio Tilburg

Sign and More is gevestigd in Tilburg. U kunt uw bestelling ook bij ons op komen halen. Zo bespaart u op verzendkosten. Dus bent u op zoek naar baniervlaggen in de regio Tilburg, Breda of Den Bosch? Kies dan voor Sign and More. Uw vlaggenspecialist van de Benelux!