Spandoeken zijn een betaalbare manier voor verspreiding van uw bericht. Spandoeken voor aan de muur of vrijstaand d.m.v. een spandoek met frame. Spandoeken zijn verkrijgbaar in 3 verschillende materialen. De keus hangt af van hoe het spandoek eruit moet komen te zien, maar ook de locatie waar het spandoek komt te hangen, lees hieronder welk type spandoek in uw situatie het meest geschikt is!

Spandoeken van PVC Bisonyl

PVC Bisonyl- Het meest gebruikte spandoek, dit spandoek is sterk, lichtgewicht, waterdicht en ongeveer 1 mm dik. Deze spandoeken worden vooral gebruikt op plaatsen waar de wind weinig invloed kan hebben op het spandoek. Bisonyl spandoeken kunnen full-color bedrukt worden en geven een mooie volle uitstraling.

Spandoeken van Mesh

Mesh – Zoals de naam het al zegt is geweven van dunne strengen PVC in zowel horizontale & verticale richting waardoor kleine gaatjes ontstaan zodat de lucht hier doorheen kan. Deze mesh spandoeken zijn zeer geschikt op winderige plaatsen. Ook onze meshdoeken zijn full-color bedrukbaar, echter door de kleine gaatjes is de opdruk iets minder t.o.v. een bisonyl spandoek.

Spandoeken van PVC Blockout

PVC Blockout – Deze blockout PVC spandoeken zullen dankzij een zwarte tussenlaag geen licht doorlaten, zo kunnen ze aan beide kanten bedrukt worden. Blockout spandoeken zullen niet doorschijnen en kunnen net zoals bisonyl doeken full color bedrukt worden maar dan wel aan beide kanten.

Meteen je spandoek bestellen? klik hier