Genoeg van je canvas aan de muur, of sta je op de beurs en ben je opzoek naar aankleding? Onze aluminium textielframe met peesdoek is dan de allerbeste keuze. Een mooie print op bijvoorbeeld een dekostof met rondom een strak zilver of zwart profiel. Het doek kan je middels de pees onzichtbaar in het frame monteren, waardoor je altijd zeker bent van een strakke afwerking. Bekijk hieronder welke opties je allemaal hebt. Speciale formaten of wensen?

Textielframe met peesdoek

Standaard bieden we je twee soorten wandframes aan. Een frame van 19mm en 27mm. Beide diktes worden aangeboden in de kleuren mat zilver, wit en mat zwart. Alle textielframes leveren we compleet met doek en alle benodige montage materialen.Indien gewenst kunt u ook alleen een peesdoek bestellen.In het wandframe profiel kan je zelf gaten boren om het frame vervolgens aan de muur te monteren. Bij de vrijstaande frames komen natuurlijk bijpassende voeten. Vrijstaande frames zijn in de meeste gevallen maatwerk, neem hiervoor contact met ons op. Wij maken dan een vrijblijvende offerte voor u van het juiste vrijstaande textielframe.

Verschillende peesdoek materialen

Voor een textielframe met peesdoek kun je kiezen uit 6 peesdoek materialen:

Dekostof / ecodisplay

Ook dit materiaal is B1 gecertificeerd en kan dus ook op elke gewenste plek worden toegepast. Dekostof/ecodisplay is een matte, soepele stof met een hoge resolutie print. Dit maakt het materiaal geschikt voor veel indoortoepassingen:

Samba lighttex 195grs/m² (voor ledframes)

Samba Lightex is een polyester wat vanachter kan worden belicht, zodat onze toch al krachtige, heldere printkleuren extra geaccentueerd worden. Voornamelijk gebruikt voor Textielframes,  lichtbakken, display systemen, banners, inflatables en tenten. Samba Lightex is kreukvrij, waterafstotend en rafelt niet.

Universal Lightex

Universal Lightex is een polyester wat vanachter kan worden belicht. Het wordt voornamelijk gebruikt voor Textielframes, lichtbakken, display systemen, banners, inflatables en tenten. Universal Lightex scheurt niet en is waterafstotend.

Theater / blackback 290g/m²

Blackback Textiel is een enkelzijdig blackout textiel van polyester met een katoenlook en zwarte achterzijde. Het is 100% PVC vrij. Deze toepassingen worden vooral gebruikt in de standbouw. Blackback Textiel is een ideaal materiaal voor blackout toepassingen met een luxe uitstraling.

Universal Tentex

Universal Tentex is een textiel gemaakt 100% polyester en is volledig PVC vrij. Het is te gebruiken voor veel toepassingen zoals display systemen, banners, tenten, parasols, sierkussens, zitzakken en nog veel meer. Universal Tentex is brandwerend, waterafstotend en slijtvast, en het rafelt niet.

Spinakerdoek

Spinakerdoek is een kreukvrij, translucent, sterk textiel. Het wordt voornamelijk gebruikt voor banners, inflatables, skydancers en voor decoratieve doeleinden. Met spinaker kan er bijvoorbeeld een ruimtelijk effect gecreëerd worden in combinatie met bijvoorbeeld een Eco Display doek.

Satijn

Satijn is een hoog glanzende polyester en is geschikt voor diverse indoor toepassingen zoals banieren, frames en spandoeken.

Neem hier een kijkje, de meestvoorkomende peesdoeken en frames zijn hier te bestellen. zit uw frame of peesdoek er niet bij! neem dan contact met ons op via de mail of bel 013-7850599