Roll-up banner kopen voor beurzen, evenementen etc.

Staat u binnenkort op een beurs of congres met uw bedrijf?  Roll up banners zijn de populaire presentatiesystemen voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, evenement, voorlichtingsavonden en winkelpresentaties.

Snel en eenvoudig in gebruik

Een Roll-up banner ook wel beursbanner genoemd is snel op te zetten. Wij leveren onze roll-up banners in diverse types en afmetingen. Mocht uw type hier niet bij staan neem dan gerust contact met ons op. info@signandmore.nl of bel naar 013-7850599 / 0614284650
Wij leveren maatwerk roll up banners, van klein tot mega groot.

Roll-up banner kopen in Regio Tilburg

Sign and More is gevestigd in Tilburg. U kunt uw bestelling ook bij ons op komen halen. Zo bespaart u op verzendkosten. Daarnaast maken wij gratis uw ontwerp op. Dus bent u op zoek naar roll up banners in de regio Tilburg? Kies dan voor Sign and More.

Zet gemakkelijk jouw roll-up banner op

Een roll-up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Ook prima te gebruiken voor de aankleding van winkels en kantoren.

Alternatieven 

Zoek je naar een groter oppervlak voor jouw boodschap, kijk dan eens bij het assortiment textielframes. Bovendien bieden we met de L-banner en X-banner een voordelig alternatief. neem hiervoor contact met ons op wij adviseren u dan het juiste product.