BOUWBORD

Informatie en prijzen? vul hieronder het contactformulier in en we maken een vrijblijvende offerte voor u.

 • Bouwbord
 • Bouwbord
 • Bouwbord
 • Bouwbord

BOUWBORDEN

Breng uw (bouw)project onder de aandacht en laat ons uw bouwbord plaatsen met uw opdruk. Sign and More ontwerpt, produceert en plaatst bouwborden van verschillende types. De traditionele houten bouwborden, maar ook de modernere buizenframes voorzien van een full color bedrukt spandoek. Vrijstaand, of als wandframe, er zijn diverse oplossingen. Omdat bouwborden maatwerk is maken wij graag met u een afspraak om samen met u naar de mogelijkheden te kijken. Wij maken natuurlijk ook graag voor u een vrijblijvende offerte. Voor meer informatie mail ons info@signandmore.nl

Bouwbord plaatsen met Frame + Doek

Onze montageafdeling plaatst/ bevestigt alle bouwborden stevig en vakkundig op de door u aangegeven plaats. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste materialen en inkten. Daardoor heeft u de garantie dat u een kwaliteit product in handen heeft.

Vraag direct een prijs. Info@signandmore.nl

In sommige gevallen is een buizenframe met spandoek een betere keuze dan een houten frame. Bij grotere afmetingen kan het bijvoorbeeld een goedkopere oplossing zijn dan hout, of misschien valt u gewoon voor de moderne uitstraling van een buizenframe met spandoek. Natuurlijk is nagenoeg iedere gewenste afmeting mogelijk. Kijk ook eens hier.

Bouwbord laten maken

Wanneer u een bord wilt laten ontwikkelen dan doen Sign and More dit graag voor u. Wij zorgen voor het gehele traject. Dit betekent dat we allereerst een ontwerp op maat maken. Dit doen wij nadat de mogelijkheden en uw wensen duidelijk in kaart zijn gebracht. Vervolgens produceren we het bord. Door bij het produceren gebruik te maken van onze full-colour print, zorgen we voor een optimale zichtbaarheid. Als laatste stap zorgen wij er ook voor dat het bord bij uw project op de juiste manier geplaatst wordt. Wij produceren in eigen beheer hierdoor kunnen wij het bouwbord snel plaatsen. Uiteraard denken wij hierbij allereerst aan de veiligheid. Wij begeleiden het hele proces en zorgen dat u het bouwbord zo snel mogelijk in kunt zetten. Na afloop van het project zorgen wij uiteraard dat wij het bord weer ophalen.

Vergunning voor een bouwbord

Voor het plaatsen of laten plaatsen van een bouwbord is vaak een vergunning nodig. Ga vooraf goed na bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft en wat de eisen zijn vanuit de gemeente. Voorkom kostbaar tijdverlies en zorg dat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Wandframe

Wanneer u een stevige wand of bijvoorbeeld zeecontainer tot uw beschikking heeft met zicht van voren, is plaatsing van een recht buizenframe op de betreffende wand een goede optie.

Houten bouwbord

Een houten bouwbord plaatsen? Vooral in de bouw wordt deze oplossing veel gekozen. In het vrije veld kan een houten bouwbord oneindig groot gebouwd worden.

Service en onderhoud

Wij verzorgen het gehele traject dat u verwacht als wij uw bouwbord plaatsen.
U heeft hier geen omkijken naar.

 • Indien gewenst kunnen we tevens onderhoud plegen aan de geleverde borden.
  • Denk hierbij aan het schoonhouden en onderhouden van het bouwbord
  • Eventuele wijzigingen aan het bouwbord aanbrengen.
  • Tekst stickers, bijvoorbeeld 30% verkocht aanbrengen

Informatie!

Wij adviseren u graag met de keuze, dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van plaats of budget.
Indien gewenst komen wij vrijblijvend op uw locatie kijken naar eventuele plaatsingsmogelijkheden.

Wij willen graag ook uw bouwbord plaatsen.

Bel of mail ons voor een afspraak. Info@signandmore.nl Tel 013-7850599